Si no teniu plans aquest cap de setmana i voleu veure o participar alguna activitat esportiva, us presentem algunes propostes que tindran lloc a l'Alt Empordà entre aquest dissabte dia 13 i diumenge dia 14 de febrer.

ACTTIVITATS

El circuit comarcal de cross escolar posa el seu punt final aquest dissabte al matí a Vilajuïga amb la quarta i última prova que es desenvoluparà pels voltants del Celler Espelt. D'altra banda, l'endemà diumenge Mollet de Peralada acull (16 h) un torneig popular d'hoquei patins al Centre Cívic.

FUTBOL

A Tercera Divisió, el Figueres manté l'esperança de disputar la promoció d'ascens a Segona B i aquest diumenge (12 h) té una bona ocasió per eixugar els 10 punts de distància ja que rebrà la visita del cuer, el Masnou.

Per sota, i després d'una setmana amb les competicions aturades per Carnaval, a Primera Catalana l'Escala juga diumenge (16 h) un duel de nivell davant un dels colíders del grup, el Vilassar de Mar, amb la baixa per sanció de Pau Ribas.

A Segona Catalana es viu el derbi altempordanès amb el duel entre el Vilamalla i el Base Roses (diumenge, 16 h), clau en la lluita per eludir el descens de categoria. D'entre els partits destacats de Tercera i Quarta Catalana hi ha el Cistella-Marca de l'Ham (dissabte, 16 h), en el debut de Miquel Montaner com a tècnic dels cistellencs davant el colíder, i a la zona baixa un duel dramàtic entre el Garriguella i el Cabanes (diumenge, 16.30 h).

En noies, el Sant Pere Pescador, de Preferent, vol refer-se de l'última derrota davant el Sant Gabriel B amb un triomf davant el Santa Eugènia (diumenge, 16 h), i a Primera Catalana el Cabanes rep el Bonaire (diumenge, 16 h).

A la Lliga Nacional Catalana de futbol sala, aquest dissabte el líder Esplais s'enfronta al Sansur (17.45 h) mentre que el Fricafor Vilafant té una nova final per escapar-se del descens davant el Plaza Macael (19.30 h). Per la seva part, el Sala Roses Team 14 s'enfronta al Guíxols B (16 h).

BÀSQUET

A Segona Catalana, el sènior masculí de l'Escala mira les places d'ascens de reüll davant el Vic 2 (dissabte, 18.15 h) i el seu filial, de Tercera Territorial A, juga just després (20 h) contra el Fontcoberta. En aquesta categoria, el Castelló rep la visita en el seu pavelló (dissabte, 19.30 h) del Sant Feliu. Ara bé, el duel de la jornada és a Tercera Catalana en el derbi altempordanès entre el Vilafant i l'Adepaf (dissabte, 17.30 h): els vilafantencs volen deixar enrere un equip figuerenc que frega la permanència.

En noies, el Roses s'enfronta al Premià de Mar (diumenge, 19.30 h) l'endemà de jugar a la pista del Joventut de Badalona.

POLIESPORTIU

En tennis taula, aquest dissabte el CER l'Escala rep (17 h) la visita del penúltim classificat de Superdivisió, el CN Mataró, i a dues categories per sota, Primera Nacional, el Tramuntana juga a l'INS Olivar Gran contra l'Irun Leka Enea (17 h).

Pel que fa al waterpolo, la piscina municipal viurà el derbi entre l'equip absolut i el juvenil masculí del CW Figueres (dissabte, 19.30 h) i en rugbi l'Alt Empordà Navata reprèn la competició davant el Martorell B (dissabte, 16 h).

Mentrestant, a la Lliga Catalana d'escacs hi ha els següents enfrontaments a la comarca: Figueres B-Santa Eugènia, Figueres C-Bisbal d'Empordà, L'Escala-Guixolenc B, Figueres D-Olot B, Alt Empordà Figueres Peralada-Santa Eugènia D, Figueres E-Gerunda F i Alt Empordà Figueres Peralada B-Olot F.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.