La baixa dels centrals Ignasi Pastor i Jordi Alforcea obliga el Peralada a apuntalar, primer de tot, l’eix defensiu. Sense oblidar, però, d’altres posicions. Dos dels noms que ja han fitxat pels verd-i-blancs són el del central Sergi Murga i el del migcampista Albert Moñino, que duen trajectòries paral·leles. Ambdós futbolistes van començar la temporada passada en el Figueres, a Tercera Divisió, i la van acabar a la Jonquera, de Primera Catalana. El club fronterer ja donava gairebé per perduts els dos jugadors davant l’oferta dels peraladencs, entrenats per dos tècnics amb qui es coneixen des de fa una bona colla d’anys: Arnau Sala i Xavi Punsí.

Murga té 32 anys i abans d’acabar a la Jonquera havia estat cinc cursos en el Figueres. Les mateixes temporades havia estat en el club unionista Moñino, de 25 anys. A més d’aquests dos noms, el Peralada també estaria interessat amb dos jugadors de perfil defensiu: Botxi, encara amb fitxa de l’Escala, i Albert Argelés, que està lliure després de deixar l’Olot. El central dels escalencs ja va estar a punt de competir a Tercera Divisió la temporada passada quan va rebre la trucada del Figueres, i la seva bona temporada amb els de Pitu Batlle no ha acabat passant desapercebuda. Argi, per la seva part, seria una aposta personal dels dos entrenadors peraladencs, que se’l van endur ara fa un any a l’Olot després de tota una vida en el Figueres.

Borja, el setè renovat

Amb qui segur comptaran Arnau i Punsí el pròxim curs és amb Borja Garcia i Tidiane Barry, que s’han afegit a les renovacions de Sergi Garcia, Guillem Cornellà, Aleix Feixas, Jaume Duran i Joan Pons.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.