La primera pole position de la temporada al Campionat del Món de MotoGP s'ha disputat aquesta tarda al Circuit Internacional de Losail. Hi Andrea Dovizioso (Ducati Team) ha estat el pilot més ràpid de la tanda amb un temps de 1'54.113. Al costat d'aquest estaran en primera línia de graella de sortida Dani Pedrosa i el campió en títol de MotoGP Marc Márquez.

Després de la celebració de la Q1 per als pilots situats a partir de l'onzè lloc donava a Danilo Petrucci (Pramac Racing) i el britànic Bradley Smith (Monster Yamaha Tech 3) l'oportunitat de súmanse a la Q2 després de signar els millors temps de la sessió de repesca.

La segona línia estarà integrada per Andrea Iannone (Ducati Team), Yonny Hernández (Pramac Ducati) i Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha MotoGP).

La llista dels deu primers classificats es completava amb el rescatat Smith, Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP), Danilo Petrucci (Pramac Racing) i Pol Espargaró (Monster Yamaha Tech 3)

El Warm Up de MotoGP ™ se celebrarà el diumenge a les 17:00 hora local, estant prevista la sortida de la cursa a les 21:00.