Després d'aconseguir, el diumenge passat, la tercera victòria a camp contrari contra el Castelldefels, el Figueres vol recuperar les bones sensacions a Vilatenim aquest diumenge (16.30 h) davant l'Europa. Adam Fontes, el director esportiu del Figueres, en el seu anàlisi habitual dels propers rivals dels unionistes per al Setmanari de l'Alt Empordà, fa la següent valoració sobre el próxim compromís dels de Xavi Punsí:

"El futbol sempre posa a tothom al seu lloc, i després d´un mal començament, ara mateix, després de 8 jornades disputades, tenim els mateixos punts que l´any passat a aquestes alçades, 13. Dels últims 6 partits, només hem perdut contra el potent Cornellà, i tot i la plaga de lesions, l´equip demostra dia a dia que va creixent.Hem de seguir treballant amb humilitat i molta tranquil·litat, i aquest diumenge a Vilatenim, hem de millorar en una de les assignatures pendents aquesta temporada, donar alegries a la nostra fidel afició amb un bon resultat al nostre estadi. L´Europa, un altre dels ferms aspirants a aconseguir un dels 4 llocs de privilegi no ho posarà gens fàcil, ja que a fora es tanca molt bé, dóna la iniciativa al rival i no li importa fer un joc poc vistós, ja que són molt pràctics i aprofiten bé les ocasions que generen.Amb noms com el golejador Javi Sànchez, Cano, Rovira o el reaparegut després de la lesió de creuats Cebri (ídol al nou Sardenya per la seva capacitat de sacrifici); és un equip veterà i molt perillós i farà poques concessions a l´espectacle. És hora de donar un cop de puny sobre la taula i que Vilatenim torni a ser el fortí de sempre

"

Podeu ampliar la informació del Figueres a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.