L'Espanyol continua sense signar un partit complet fora de casa i ahir va caure davant el Rayo Vallecano en un enfrontament en què va pagar el seu mal començament. El conjunt local va fer-se amb el domini del partit ja des de l´inici i als vuit minuts de partit va aconseguir el primer gol, després que Leo Baptistao fes una centrada que va aprofitar l´argentí Chori Domínguez.

Amb avantatge, al Rayo es va trobar més còmode al camp, i va basar les seves accions d'atac en una bona elaboració en la medul·lar a càrrec de Trashorras, que va tenir com a aliats a les bandes el guineà Lass i el capità Piti.

A l'Espanyol, on va sorprendre la suplència de Joan Verdú pel migcampista Cristian Alfonso, li va costar molt entrar en el ritme del joc i durant la primera part només va donat símptomes de cert perill en alguna acció aïllada de Sergio García o de l'uruguaià Christian Stuani.

Al descans, Javier Aguirre va moure fitxa i va donar entrada a Verdú i al ghanès Wakaso amb l'objectiu de dotar de més mobilitat i profunditat el seu atac.

No obstant això, la falta d'idees i certs errors de circulació en la medul·lar van minvar la capacitat ofensiva de l'Espanyol que, igual que a la primera part, es va anar diluint fins a veure's de nou superat per la pressió que els madrilenys feien en cada jugada.

En el minut 76, el capità Piti va ampliar la diferència del Rayo en aprofitar un error en la sortida de Casilla i creuar-li la pilota amb un tret amb l'esquerra. Aquest segon gol va ser una llosa massa pesant per a l'Espanyol, sobretot perquè no donava símptomes de poder revertir la situació. L'entrada del búlgar Martín Petrov en els últims minuts no va servir de revulsiu per al joc dels blanc-i-blaus, que van acabar el partit tancats al seu camp i sense cap oció de remuntar el partit