La Policia Nacional ha detingut a Madrid dues noies joves, una d'elles menor d'edat, que van quedar amb dues noies més mitjançant missatges de WhatsApp per pegar-se i agredir els policies que van acudir al lloc de la baralla.

Fonts de la Prefectura Superior de Policia han confirmat que el succés va succeir dissabte passat de matinada, quan dues noies, una d'elles menor d'edat, van coincidir amb dues més que ja coneixien en una discoteca del barri madrileny de Carabanchel i van discutir. En les hores següents les joves de tots dos grups van estar intercanviant missatges de WhatsApp i finalment van quedar "per pegar-se" a les vuit del matí a la parada de metro d'Urgel.

Així ho van relatar a la Policia dues de les implicades que, davant la imminència de la cita, es van espantar i van decidir avisar ell 091 perquè les seves rivals eren "molt perilloses". Una patrulla va arribar al lloc on havien quedat, va prendre declaració a les dues joves penedides d'haver convocat la baralla i va esperar amb elles fins que van arribar les altres dues noies, que en lloc d'acovardir-se es van enfrontar als agents.

Les agressores van acabar ruixant un dels agents amb un esprai irritant i copejant l'altre amb una ampolla de rom, per la qual cosa van ser arrestades.