Sis ferits per banya de toro en un perillós segon 'encierro'

Els toros s'han despistat en diversos moments creant escenes de pànic entre els corredors

08.07.2016 | 10:46

Els toros de la ramaderia gaditana de Cebada Gago han protagonitzat un perillosíssim segon encierro de Sant Fermí amb un ramat disgregada pràcticament des de l'inici de la carrera i amb toros solts, generant almenys sis ferits per banya, segons el primer balanç sanitari.

L'encierro ha estat molt llarg, 5 minuts i 46 segons, amb escenes de pànic en alguns moments en Mercaderes, Estafeta i la baixada al carreró.

Ha estat al carrer de Mercaders on la manada ha començat a trencar-se per complet i només dos bous han arribat amb relativa normalitat als corrals de la plaça de toros.

Els quatre toros restant s'han quedat solts i han protagonitzat un encierro complicadíssim, especialment amb l'últim Cebada Gago, que s'ha donat la volta per complet al carrer Estafeta i s'ha tornat cap a Mercaderes, obligant a pastors i mossos a redoblar els seus esforços per conduir-lo fins la plaça.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema