Aquest 2016 EnBonaMà de Roses ha ampliat la seva plantilla i actualment disposa d'un equip amb experiència en el sector de la construcció, d'assegurances, gestions de comunitats i comptabilitat, la qual cosa li permet consolidar el seu lloc en el sector immobiliari. És una agència de caràcter familiar, comparteix l'avinguda Nord amb grans agències immobiliàries de Roses-Santa Margarida.

No només ofereix serveis immobiliaris de venda, també es dediquen al manteniment de piscines, jardins, comunitats, reformes, intermediació, tràmits administratius i lloguers turístics. Us acompanyen i assessoren des del moment de la compra o venda del vostre immoble i s'ocupen de tot el procés que comporta.

Parlen català, castellà, francès, anglès i alemany, un fet que consideren imprescindible per atendre un públic nacional i internacional en la compravenda d'immobles i lloguer turístic. Amb ells estareu en Bones Mans!

El seu 'staff' al vostre servei

El propietari i la seva propietat representen el cor d'EnBonaMà. Per tant, s'han de cuidar molt. S'encarreguen de pràcticament tots els aspectes que concerneixen les necessitats en la vostra condició de propietari d'un immoble. Des del mateix moment que teniu pensat adquirir un habitatge, tenen cura del manteniment i la documentació relativa a la vostra propietat, i a l'hora de vendre, també. És molt important la qualitat, el rigor professional i la serietat, unides amb la convicció de viure en un dels llocs més meravellosos del món, són les directrius del seu treball diari. "Estimem aquesta terra -i el que fem- i això es nota!", diuen convençuts.