Figueres

Tots els materials per al vostre habitatge a Gironella Grup Gamma

L'empresa fundada el 1975 per Pere Gironella estrena una nova exposició a tocar la carretera de Roses

19.10.2016 | 11:48
La nova exposició de Gironella.

Gironella és un nom de referència en el subministrament de materials per a la construcció des de 1975, quan l'empresa va ser fundada per Pere Gironella. Amb establiments a Figueres i Roses, Gironella distribueix tot tipus de productes i equipaments que fan possible la construcció d'un habitatge, des dels fonaments fins als acabats finals.

Com a membre del Grup Gamma, l'empresa disposa d'un ampli assortit de banys i complements, materials de construcció i eines, paviments i revestiments, cuines, electrodomèstics, portes i finestres. L'empresa us pot preparar un pressupost a mida de les vostres necessitats i possibilitats, amb l'assessorament tècnic necessari.

Aquesta tardor, Gironella ha estrenat un nou espai expositiu a la seva seu de Vilatenim, a tocar la carretera de Roses, com a conseqüència de les obres de desdoblament de la C-260. Aquest espai ofereix un bon assortit de productes que us poden ser útils per a la reforma o construcció de la vostra llar. Gironella Grup Gamma també té un magatzem de distribució a la zona de Santa Margarida, a Roses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema