L'empresa AKÍ Bricolatge, especialitzada en el manteniment, la reparació i la millora de la llar, pertanyent a l'empresa Adeo i reconeguda per la seva proximitat amb els clients, el seu equip de professionals i els seus assequibles preus, continua amb la seva aposta per la solidaritat per mitjà de una col·laboració amb Càritas.

AKÍ vol celebrar el Nadal de la manera més solidària possible, per això, en el seu centre de Figueres, el dia 2 de gener, tindrà una jornada solidària molt especial a les seves instal·lacions, situades en carretera de Figueres a Roses, al Polígon de Vilatenim.

El dissabte, dia 2 de gener, des de les 18.30 fins a les 19.30 hores tindrà lloc, al Racó del Manetes del centre, un taller amb els nens de Càritas. Durant el taller, els més petits aprendran a construir un arbre de Nadal de cartró en què després podran penjar els seus desitjos per al 2016, i que posteriorment, es donarà a l'organització.

Després del taller, tindrà lloc un concert de gospel de la mà del grup Empordà Gospel Choir, que estarà amenitzat amb un increïble Flash Mob. Tots els clients que s'apropin al centre el dissabte dia 2 podran gaudir del taller i de l'espectacle completament gratis.

Aquesta acció s'emmarca dins de les accions solidàries dutes a terme per AKÍ aquest Nadal, com la campanya Arbres Solidaris amb Aldeas Infantiles, organitzada a nivell estatal en els 38 centres d'AKí durant tots els dissabtes de desembre.