Figueres

The Body Shop arriba a Figueres amb productes cosmètics naturals i amb ètica

La nova botiga està situada a la plaça de l'Ajuntament

24.11.2015 | 09:44
La botiga està situada a la plaça de l´Ajuntament.

Figueres comptarà, a partir d'aquest divendres 27 de novembre, amb una botiga The Body Shop, la primera que hi haurà a la comarca. Es tracta d'una franquícia anglesa que té al voltant de 2.800 locals a tot el món i que treballa amb productes cosmètics naturals elaborats d'una manera ètica. Els productes, de qualitat i a uns preus competitius, provenen de L'Oréal, la compa­nyia de cosmètics més gran del món.

Situada a la plaça de l'Ajuntament, davant la franquícia de menjar ràpid Subway, tindrà obert els migdies i comptarà amb tres línies diferenciades: skin care (tractament facial), body care (tractament corporal) i make up (maquillatge). Es tracta d'un punt ideal i que serveix d'inspiració com a idees per a regalar. Els clients –tant ells com elles– podran provar els productes de manera gratuïta tot aprofitant el disseny de la botiga per viure una experiència de compra única gràcies als Experiences Bar.

Promoció de 40% de descompte

Com a promoció d'obertura, The Body Shop aplicarà, aquest divendres, coincidint amb el Black Friday, un descompte del 40% en tots els seus productes i que s'allargarà durant tot el cap de setmana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema