Figueres comptarà, a partir d'aquest divendres 27 de novembre, amb una botiga The Body Shop, la primera que hi haurà a la comarca. Es tracta d'una franquícia anglesa que té al voltant de 2.800 locals a tot el món i que treballa amb productes cosmètics naturals elaborats d'una manera ètica. Els productes, de qualitat i a uns preus competitius, provenen de L'Oréal, la compa­nyia de cosmètics més gran del món.

Situada a la plaça de l'Ajuntament, davant la franquícia de menjar ràpid Subway, tindrà obert els migdies i comptarà amb tres línies diferenciades: skin care (tractament facial), body care (tractament corporal) i make up (maquillatge). Es tracta d'un punt ideal i que serveix d'inspiració com a idees per a regalar. Els clients -tant ells com elles- podran provar els productes de manera gratuïta tot aprofitant el disseny de la botiga per viure una experiència de compra única gràcies als Experiences Bar.

Promoció de 40% de descompte

Com a promoció d'obertura, The Body Shop aplicarà, aquest divendres, coincidint amb el Black Friday, un descompte del 40% en tots els seus productes i que s'allargarà durant tot el cap de setmana.