Pont de Molins

Nice Empordà organitza congressos i esdeveniments socials

La família Costa de Can Pipa mostra als convidats de l'acte la primera fase del complex La Farinera que està en procés de remodelació

24.11.2015 | 11:52
La festa de Nice Empordà amb les seves responsables.

Marta Herrera, professional de l'àmbit comercial i fundadora de MH Events, i Núria Botey, llicenciada en ciències empresarials i màster en Direcció d'Empreses per Esade, són les promotores d'una nova empresa especialitzada en l'organització integral de tot tipus d'esdeveniments socials, professionals i congressos. L'empresa es diu Nice Empordà i s'ha presentat aquest cap de setmana en el complex La Farinera de Pont de Molins, propietat de la família Costa de Can Pipa de Sant Pere Pescador. "Hem decidit treballar juntes perquè pensem que els nostres coneixements són complementaris i que podem fer grans projectes per als nostres clients", expliquen Marta i Núria.

Nice Empordà va estar acompanyada de diverses empreses capdavanteres en el sector de la restauració i els esdeveniments. L'acte va comptar amb la presència de més de tres-cents convidats, entre els quals hi havia el president del Consell Comarcal, Ferran Roquer, nombrosos alcaldes i empresaris. La família Costa va aprofitar l'acte privat de Nice Empordà per mostrar als convidats la primera fase de la remodelació de l'antiga Farinera Sant Lluís, que es convertirà en un dels espais més ben equipats de la demarcació per a celebrar-hi esdeveniments de tota mena. La Farinera estrena direcció en la persona de Sònia Corominas, que va anunciar que l'any vinent ja s'hi faran els primers esdeveniments, un cop acabades les obres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema