L´empresa Alfil.be, amb més de deu anys d´experiència en el món de la papereria, serveix a professionals i a particulars a traves de la pagina on-line, amb 24 hores per la recepció de la comanda, o directament en el punt de venda, situat en el número 48 del carrer Sant Pau (Cantonada González de Soto).

També tenen material escolar, productes informàtics amb servei tècnic, articles Apple, articles de dibuix i pintura i espai dedicat al còmic i comercialització de sèries o pel·lícules com Juego de Tronos, Hobbit o Big Bang Theory.

Alfil.be és una papereria integral amb mes de 150.000 articles a la disposició del client. Una de les novetats que ofereix és la comercialització del productes de scrapbooking que consisteix en una multitud de processos creatius com retallar, enganxar i fer collages.

El scrapbooking és l´art de transformar i decorar amb paper i complements qualsevol article al que es vulgui donar una personalització especial com ara àlbums de fotos, caixes, marcs, llibretes o qualsevol article que un es proposi.

Aules per fer tallers i cursos

L´establiment disposa d´aules per oferir-vos tallers i cursos: Configuracions d´iPad i Mac; Curs de iniciació a la fotografia digital; Dibuix de còmic i de scrapbooking.