20-D

López de Castro "tenim la clau per a una segona transició a Espanya"

El cap de llista de Ciutadans per Girona assegura que una de les prioritats del partit és solucionar "el drama social"

18.12.2015 | 18:35

El cap de llista de Ciutadans per Girona, Fernando López de Castro ha defensat que el seu partit té "la clau per impulsar una segona transició a Espanya". En el darrer dia de campanya, el cap de llista ha assegurat que la formació treballarà per fer un "salt qualitatiu" en totes les esferes possibles per situar l'estat espanyol "als nivells més avançats". A més, ha lamentat el "drama social" que viu la societat i, en aquest sentit, ha remarcat que cal dirigir els esforços a solucionar aquesta situació. "Cal reactivar l'economia, lluitar contra els abusos d'empreses i bancs, contra l'atur i oferir un complement salarial a les rentes més baixes", ha reivindicat.
Entre les prioritats del partit, López de Castro també ha remarcat que hi ha diferents mesures adreçades a les dones. Per una banca, apunta que cal "exigir" un salari "equitatiu" per a les dones i també ampliar la baixa per maternitat i paternitat per conciliar vida familiar i laboral. "Hem de lluitar contra la violència domèstica en totes les seves formes", ha afegit.

Per la seva banda, el candidat de C's al Senat, Héctor Amelló, ha defensat que C's presenta "el programa més sòlid, fonamentat en propostes realistes" en els àmbits polític, econòmic i social. "Al programa plantegem propostes concretes per abordar amb urgència els mals endèmics d'Espanya, com la corrupció política i l'estancament econòmic", ha manifestat.

Amelló ha puntualitzat també que la ciutadania "té dret a saber què gasta l'administració i ha criticat que els partits polítics "puguin escollir els magistrats". Per això, el candidat al Senat proposa suprimir el Senat, perquè considera que és un "òrgan costós i poc eficaç". En un altre ordre de coses, Ciutadans proposa treballar per augmentar el nivell educatiu i cultural a nivell estatal per tal de "poder estar l'alçada dels països capdavanters".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent
Enllaços recomanats: Premis cinema