Figueres

Disset expositors participen a la desena Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres

El recinte firal posa a la venda centenars de cotxes garantits per les empreses participants

07.10.2016 | 09:51

Aquest divendres 7 d'octubre comença la desena edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió (Firavo) que, un any més, s'instal·larà al Recinte Firal de Figueres fins al proper diumenge 9 d'octubre. La inauguració oficial de la mostra es porta a terme el mateix divendres.

Enguany la fira compta amb la presència de disset expositors que es repartiran entre els 6.000 metres quadrats del recinte firal figuerenc. Cadascun d'ells aportarà una vintena llarga de vehicles i durant la mostra ja han avançat que faran ofertes i promocions exclusives. Els tres dies del certamen l'horari serà de deu del matí a vuit del vespre.
 
Sorteig de Fisersa

Entre tots els compradors d'un vehicle se sortejaran 17 targetes d'aparcament per a tot un any a qualsevol zona blava de la ciutat. Una promoció facilitada per l'empresa municipal Fisersa.

Després de deu edicions, es pot ben dir que la Fira de Figueres és una mostra de referència dins el sector.

Durant l'edició del 2015, es van vendre directament uns 150 vehicles d'ocasió, una xifra inferior a la del 2014 (180), però que va augmentar en els dies posteriors, ja que els visitants de la Fira en van emparaular una vintena més amb diferents empreses i concessionaris. Les vendes van deixar un calaix aproximat d'1.800.000 euros –la despesa mitjana per vehicle era de 12.000 euros– entre els 17 expositors que hi van prendre part.

En total, uns 10.500 visitants van passar per la Firavo durant els tres dies que va durar l'esdeveniment. L'entrada, com en totes les edicions anteriors, és gratuïta i oberta a tothom.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema