Girocamping

Cāmpings de Girona s´incorpora a les Vies Verdes

Formarā part del club d'agents econōmics de l'entitat

04.03.2016 | 19:14

Aquesta tarda es formalitzarā la incorporaciķ de l'Associaciķ de Cāmpings de Girona (ACG) al club d'agents econōmics del Consorci de les Vies Verdes de Girona (CVVGI).

La signatura del conveni tindrā lloc a les 17.00h a la fira Girocāmping, a la Sala de la Llotja de la Fira de Girona, després de la presentaciķ del segell de qualitat per a establiments cicloturistes "Bed&Bike" a expositors i visitants de la fira. Signaran el president del CVVGI, Albert Gķmez, i el president de l'ACG, Miquel Gotanegra.

D'aquesta manera, dotze cāmpings de l'associaciķ s'incorporaran al centenar de membres del club, que compta amb allotjaments diversos, restaurants, empreses de lloguer de material, trānsferts, agčncies de viatges i altres serveis destinats al senderistes i cicloturistes. Els nous membres compten amb l'avantatge que, com contemplen les ordenances fiscals del Consorci, la incorporaciķ dels cāmpings membres d'una associaciķ amb conveni amb el Consorci gaudiran d'una tarifa reduīda, un 20% menys que els cāmpings restants.

Amb aquest pacte, tal com es fa amb tots els serveis turístics associats al Consorci, l'entitat es compromet a dur a terme actuacions en l'āmbit del mārqueting i la comercialitzaciķ, promocionant l'oferta dels establiments en accions comercials i de difusiķ (fires, jornades, contactes amb periodistes i turoperadors, etc.), i informant dels serveis als webs i publicacions del Consorci. A més, els nous membres s'incorporen també de forma automātica al Club Natura i Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaįos recomanats: Premis cinema