'Com atribuïm significats a la nostra marca de vi'. Amb aquesta ponència, de David Riu, director del departament d'empresa i tecnologia de la Salle BCN, s'obre aquest dijous, a les 4 de la tarda, Marca Vi, el seminari de winebranding de Catalunya.

Marca Vi, que se celebra a l'auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figuerenc, és el seminari de referència en winebranding i creació de marca en l'àmbit del vi i l'enoturisme de Catalunya. És una cita anual ineludible per a aquells professionals, empreses i institucions que vulguin posicionar

Després de David Riu, presenta la seva ponència Toni Puig, professor de màrqueting públic a ESADE, amb el títol 'Com comunicar la nostra marca a través de valors i l'emoció'. Tot seguit, és el torn de Jordi Camós, coordinador i professor del Màster en Marquèting Digital d'ESIC Barcelona, dedicarà la seva xerrada al tema 'Màrqueting on-line: com posicionar la nostra marca a Internet (xarxes socials, web, mailing...)'.

En aquesta nova edició, el Marca Vi adopta el format de seminari-taller, per tal que els assistents puguin aprendre no només els conceptes teòrics sinó que disposin, també, de les eines necessàries per aplicar les tècniques del màrqueting i la comunicació a casos concrets, de la mà d'aquests tres experts en comunicació i màrqueting.

La personal sommelier Laura Masramon, amb el suport del politòleg Pau Canaleta, l'Ajuntament de Figueres i la DO Empordà, ha estat l'encarregada de dissenyar i organitzar el seminari.