Calsina Carré, multinacional catalana referent en serveis de transport terrestre i logística, inaugura avui l'ampliació de 16.500 m2 de les seves instal·lacions de Pont de Molins (Figueres). La companyia, que ha invertit un total de 2,5 milions d'euros, compta així amb uns nous accessos a les instal·lacions, un nou magatzem 'cross-dock' de 2.500 m2 i una nova àrea de serveis auxiliars. A més, també ha remodelat els terrenys del pàrquing de flota i millorat l'entrada a les oficines.

"Aquestes millores reforcen la nostra aposta per la innovació en els serveis i el nostre compromís per satisfer les necessitats dels nostres clients", ha afirmat Maria Cristina Calsina, copropietària del Grup Calsina Carré, durant l'acte d'inauguració celebrat aquest migdia i que ha comptat amb la presència destacada de Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; i de Josep Fonts, alcalde de Pont de Molins, entre d'altres.

Margarita Pagès, directora general de Calsina Carré, ha explicat que "les noves instal·lacions compten amb la tecnologia més avançada del sector; per la qual cosa podem fer un seguiment en temps real de les mercaderies que transportem en els més de 170.000 serveis anuals que realitzem".

Segons Pagès, "aquest projecte ens permetrà avançar en el nostre procés de internacionalització a Europa i el Nord d'Àfrica". Actualment, la companyia opera a tota Europa i el Magreb, amb estructura pròpia a Espanya, França, Benelux, Alemanya, Romania, Turquia, Marroc i Tunísia. "Som un operador logístic integral que compta amb una flota pròpia de més de 600 vehicles i oferim els nostres serveis de manera ininterrompuda durant tot l'any", ha afegit.

Calsina Carré, creada fa més de 40 anys, dóna feina a 500 persones i va tancar l'any 2014 amb una facturació agregada de 106 milions d'euros. La companyia treballa per a més d´un miler de clients, entre els quals destaquen companyies del sector de l'automoció, químic, packaging i de l'alimentació

Sobre Calsina Carré

L'any 1971, Jaume Carré Vicens i Cristina Calsina Suñer van fundar Transports Calsina i Carré, una companyia dedicada en els seus inicis a la càrrega completa terrestre. No va ser fins l'any 1992, moment en què es va incorporar la segona generació de la família (Ramon, Maria Cristina i Josep Maria) quan van iniciar la diversificació de l'oferta.

Quatre dècades després, el Grup Calsina Carré ha evolucionat fins a esdevenir un Operador Logístic Integral amb una forta presència a Europa (Espanya, França, Benelux, Alemanya, Romania i Turquia) i el nord d'Àfrica (Marroc i Tunísia). Actualment, la companyia compta amb un equip humà de 500 professionals, una moderna flota que ja supera les 600 unitats, així com una capacitat logística que supera els 55.000 m2.

Calsina Carré treballa per fer realitat el concepte 'The Logical Way', que pretén assegurar l'eficiència en els processos logístics en la seva cadena de valor.