Grupo Miquel continua amb la seva expansió a Catalunya amb l'obertura de 3 centres franquiciats Suma a les localitats barcelonines de Terrassa i Cabrils. Aquestes inauguracions, realitzades durant aquest mes de juliol, són un clar exemple de l'ambiciós pla d'expansió que el grup està duent a terme durant aquest 2015 per potenciar Suma.

Els establiments d'aquesta ensenya es caracteritzen per la seva proximitat i el tracte directe amb el públic, el seu caràcter urbà i el seu extens llistat de referències, amb més de 2.500 productes de primera qualitat. L'oferta de Suma compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves marques pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm, Sabor Español i Templa.

El primer dels nous supermercats està ubicat al carrer Transversal 9 de Terrassa. El centre, té 95m2 de sala de vendes i dóna feina a 2 persones. Disposa de seccions d'alimentació i fruita en lliure servei. Està obert al públic de 08:30 a 23:00 de dilluns a diumenge.

El segon establiment Suma inaugurat a Terrassa, està situat al carrer Antoni Torrella, 9. Aquest supermercat compta amb 160m2 de sala de vendes i 4 treballadors. Els clients podran trobar totes les seccions en lliure servei, en un horari de 8:30 a 23:00 de dilluns a diumenge.

Finalment, Miquel ha obert el seu primer supermercat Suma a Cabrils. Aquest centre, situat al carrer Domènech Carles 8, de 100m2 de sala de vendes i 2 empleats, estarà obert de dilluns a diumenge de 08:30 a 21:00h

Creada l'any 2000, la marca Suma és una de les més prestigioses en distribució alimentària a Catalunya, i actualment està en expansió a la resta de l'Estat.