L´Ajuntament de Roses i Girona Convention Bureau han signat aquest matí un conveni de col•laboració, gràcies al qual el Teatre Municipal- Palau de Congressos, la Ciutadella i el Castell de la Trinitat passaran a formar part de l´oferta cultural i d´indrets de les comarques gironines susceptibles d´acollir congressos, convencions o viatges d´incentiu.

Gràcies a aquesta col•laboració conjunta, el Girona Convention Bureau inclourà l´oferta rosinca en les publicacions que edita i mitjançant la seva web. També, en el decurs de les fires i workshops en què participi, posarà aquests espais a l´abast de les agències de turisme especialitzades en el mercat dels esdeveniments, per tal que les tinguin en compte a l´hora d´organitzar visites o de buscar un espai adequat a les necessitats dels seus clients.

Aquesta nova iniciativa conjunta servirà també per donar a conèixer els indrets històrics de Roses a públics de professionals i empreses, donant-li projecció social dins i fora del nostre país.

En virtut d´aquest conveni, l´Ajuntament de Roses també col•laborarà facilitant i difonent els serveis específics del Girona Convention Bureau als sol•licitants d´informació sobre l´oferta de turisme de negocis que s´adrecin a l´ajuntament, i col•laborant en les missions turístiques inverses (fam trips) que organitzi el GCB. Els espais Castell de la Trinitat i la Ciutadella estaran catalogats com a espais singulars dins de l´oferta existent a casa nostra.