Castelló d'Empúries serà un dels municipis beneficiats per la política descentralitzadora de la Cambra de Comerç acollint tallers adreçats a comerciants i professionals del turisme.

De la mateixa manera altres poblacions de la demarcació com Santa Coloma de Farners, Banyoles, Ripoll, Puigcerdà, Olot, Lloret de Mar o Blanes acolliran aquest programa de caràcter pràctic.

La finalitat és facilitar a les empreses nous mètodes per encarar amb seguretat aspectes importants de la seva activitat, sobre els quals han de prendre decisions sovint sense conèixer amb profunditat la totalitat dels factors.

El programa consta de 35 tallers, d'acord amb les necessitats detectades prèviament a través de reunions i entrevistes que van organitzar-se entre empresaris i associacions. Amb aquests tallers la Cambra ofereix a les empreses comercials o turístiques un ventall de coneixements pràctics sobre aspectes que tot empresari ha de dominar a l'actualitat per a desenvolupar el seu negoci.

"Celebrem que la Cambra de Comerç hagi escollit Castelló d'Empúries per a la realització d'un d'aquests cursos. Això segur que motivarà la participació del teixit comercial del nostre municipi", explica el regidor de promoció econòmica i comercial, Pere Iglesias.