Vila-sacra celebra la seva festa major aquest cap de setmana amb una programació d'actes molt populars que arrencarà aquest dissabte amb un partit de futbol de tercera catalana, entre els equips del Vila-sacra i el Bàscara. L'endemà diumenge es reprèn l'activitat amb diferents propostes en la línia dels darrers anys.

"Es tracta d'una festa tradicional com la de cada edició de la nostra festa petita d'hivern" destaca l'alcaldessa Maria Carme Barceló. "Hi haurà l'Ofici Solemne, seguit d'un concert de la nostra Coral Veus Blanques. Al migdia i a la tarda, tornaran a haver-hi partits de futbol i l'activitat continuarà amb una sardana vermut i un pica-pica popular, que es farà a la plaça de l'Església i en cas de mal temps al casal d'avis".

Concert i ball

Un dels moments més esperats arribarà a partir de les cinc de la tarda amb un gran Concert de Festa Major seguit de ball amb l'Orquestra Costa Brava, que tindrà lloc al centre cívic. La festa de Vila-sacra inclou actes pensats per a tothom, però sobretot centrats en els veïns del poble. "El mateix mes de febrer, el diumenge dia 25, tenim la Fira de la Ceba i el Calçot i llavors sí que tenim previstes moltes activitats per a la gent jove i la mainada del poble", assenyala l'alcaldessa.

Implicació de les entitats

En aquesta fira del cap de setmana, l?es entitats participen en el grau que volen a l'organització de la festa. Hi pren part l'Emissora Municipal i la Unió Esportiva Vila-sacra. Tot està a punt per gaudir de dos dies d'intensa activitat: "Esperem que la gent del poble gaudeixi del dia en companyia de les seves famílies i convidats" destaca Barceló.