Figueres

Figueres acull el nomenament de la Capital de la Sardana 2019

El Teatre Jardí serà la seu del lliurament dels Premis Capital de la Sardana 2017

27.10.2017 | 16:00

Aquest proper divendres, 3 de novembre, el Teatre Jardí de Figueres, a les 19:00 h., serà la seu del lliurament dels Premis Capital de la Sardana 2017, s´hi nomenarà la següent Capital de la Sardana del 2019 i es presentarà el programa de la del 2018, Montblanc.

Els Premis Capital de la Sardana suposen un reconeixement per a persones, entitats i institucions que han desenvolupat una tasca de difusió i defensa de la sardana i la dansa tradicional. Consten de 2 tipus de guardons: les Medalles al Mèrit i els Premis Capital de la Sardana.

A l´esdeveniment hi assistiran l´alcaldessa de Figueres, Marta Felip; l´alcalde de Montblanc, Josep Andreu; el regidor de Cultura Popular de l´Ajuntament de Figueres, Quim Felip; el coordinador de Capital de la Sardana, Víctor Sallés i el president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado, entre d´altres autoritats municipals i personalitats del món de la sardana i la dansa catalana.

També s´hi oferirà un concert amb la cobla La Flama de Farners amb el tenor solista Josep Fadó, sota la direcció Jordi Molina, en què s´hi podran escoltar diverses sardanes cantades.

Capital de la Sardana és un projecte que vol convertir una població catalana en referència obligada pel món de la sardana, la cultura i el turisme durant tot un any. És un espai on conviuen la festa, la tradició i el vessant crític i cultural pel món de la sardana i la dansa catalana. Contempla una programació continuada durant tot un any, que ofereix diversos grans esdeveniments lligats al món de la sardana per fer participar el públic sardanista i no sardanista que permet dinamitzar i rellançar la projecció de la seu que acull aquest magne esdeveniment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema