L'Empordà
Televisió

´Los clanes de la prostitución´ treu a la llum una batuda a la Jonquera

El programa 'Teleobjetivo' de La 1 està dedicat aquesta setmana a la lluita contra l'explotació sexual

20.12.2015 | 14:34
Imatge del programa de televisió.
Imatge del programa de televisió.

'Los clanes de la prostitución' és el títol d'un dels dos reportatges que ofereix aquesta setmana el programa de televisió 'Teleobjetivo' (dilluns, 21 de desembre, a les 00:00, a La 1 de TVE). En el reportatge, l'equip de 'Teleobjetivo' acompanya la Brigada Central de trata de sers humans en la seva lluita contra l'explotació sexual a l'Estat espanyol.

La Policia apunta a quatre importants màfies que es reparteixen el territori per obligar les dones a prostituir-se: l'africana, Europa de l'Est, l'asiàtica i la llatinoamericana. Quatre punts dels quals procedeixen les esclaves sexuals que estan sent obligades a vendre el seu cos. El programa ofereix dades sobre la dura realitat que, segons informes de les Nacions Unides, mou al dia Espanya cinc milions d'euros.

A més, mostrarà com funcionen les màfies d'explotació sexual de la mà de dues víctimes; ofereix testimonis del Cos Nacional de Policia i dels Mossos d'Esquadra, que ressaltaran la importància de conscienciar els clients que busquen els serveis d'aquestes dones, i assisteix en exclusiva a la macrobatuda a la Jonquera en la qual van ser detingudes 36 persones.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema