'Los clanes de la prostitución' és el títol d'un dels dos reportatges que ofereix aquesta setmana el programa de televisió 'Teleobjetivo' (dilluns, 21 de desembre, a les 00:00, a La 1 de TVE). En el reportatge, l'equip de 'Teleobjetivo' acompanya la Brigada Central de trata de sers humans en la seva lluita contra l'explotació sexual a l'Estat espanyol.

La Policia apunta a quatre importants màfies que es reparteixen el territori per obligar les dones a prostituir-se: l'africana, Europa de l'Est, l'asiàtica i la llatinoamericana. Quatre punts dels quals procedeixen les esclaves sexuals que estan sent obligades a vendre el seu cos. El programa ofereix dades sobre la dura realitat que, segons informes de les Nacions Unides, mou al dia Espanya cinc milions d'euros.

A més, mostrarà com funcionen les màfies d'explotació sexual de la mà de dues víctimes; ofereix testimonis del Cos Nacional de Policia i dels Mossos d'Esquadra, que ressaltaran la importància de conscienciar els clients que busquen els serveis d'aquestes dones, i assisteix en exclusiva a la macrobatuda a la Jonquera en la qual van ser detingudes 36 persones.