L'Empordà
Nous serveis a Emporda.info

Consulta els teus temes d´interès

A partir d'ara podràs conèixer totes les notícies del teu equip, dels teus personatges favorits, de les sèries de moda ... en un cop d'ull a través dels tags

09.10.2015 | 18:19
Les etiquetes faciliten el seguiment de les noticies
Les etiquetes faciliten el seguiment de les noticies

Vols veure tot el que s'ha publicat de Rafa Nadal, Artur Más, Pedro Sánchez, David Bisbal o Ada Colau? T'interessen temes concrets com la gastronomia, els viatges, la salut...? Doncs estàs d'enhorabona. EMPORDA es renova per oferir-te un servei més adequat a les teves necessitats.

A partir d'ara, podràs conèixer els temes informatius més rellevants i de candent actualitat fent només un clic en els termes relacionats que hem incorporat en totes les notícies de l'edició digital.

Dins de les notícies trobaràs una sèrie de paraules i termes relacionats amb els protagonistes de la informació consultada, des dels quals podràs veure tot el que s'ha publicat sobre aquest tema o personatge.

Aquests termes, coneguts com tags, estaran ubicats a la part final de la notícia i punxant sobre ells, accediràs a una pàgina on estaran agrupades en ordre cronològic, totes les informacions que hagin sortit sobre el tag seleccionat.

A banda de tot això, per facilitar-te la navegació, hem preparat un cercador, ordenat alfabèticament, des del qual podràs accedir a totes les notícies de qualsevol dels tags que desitgis: Leo Messi, Catalunya, Pablo Alborán, Joc de trons, Penélope Cruz, Artur Mas, Mariano Rajoy, Pablo Iglesias....

Punxa sobre la imatge i accedeix a l'índex alfabètic de tags:


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema