Meritxell Falgueras, ponent convidada a la Jornada d’Enoturisme de Peralada

EMPORDÀ i Prensa Ibérica organitzen aquesta activitat centrada en el paper de la dona en el món del vi

Falgueras divulga el món del vi fent cupatge amb la cultura, la moda, l’actualitat i el feminisme.

Falgueras divulga el món del vi fent cupatge amb la cultura, la moda, l’actualitat i el feminisme. / Empordà

Carles Ayats Aljarilla

Carles Ayats Aljarilla

L’EMPORDÀ i Prensa Ibérica dediquen el seu esdeveniment anual d’enoturisme, al paper de la dona en el món de la vinya i el vi. Per segon any consecutiu, el nou Celler de Peralada és l’escenari d’aquesta trobada que el 13 de maig reunirà cellers, professionals de l’hostaleria i del turisme per parlar sobre el moment actual i reflexionar sobre el paper de la dona en totes les fases del procés vitivinícola, des de la producció fins a la seva promoció.

L’acte comptarà amb presentacions, una taula rodona i una ponència final a càrrec de la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras (Barcelona, 1981). Es defineix com «un cupatge de lletres i vi». Llicenciada en humanitats i DEA en comunicació, representa la cinquena generació, del celler de vins Celler de Gelida a Sants. S’ha format a Anglaterra, França, Itàlia i als Estats Units, i ha guanyat diversos premis internacionals, com el del millor llibre d’Educació Vinícola del món #ConVinoConTodo als Gourmand Awards. També va ser nomenada Millor Sommelier de l’Any 2011. És col·laboradora habitual en mitjans de comunicació.

Per assistir a aquesta activitat gratuïta accediu a aquest enllaç. L'acte està organitzat per l’EMPORDÀ i Prensa Ibérica, amb el patrocini del Patronat de Turisme Costa Brava - Girona, el Consell Regulador de la DO Empordà, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i Caves de Peralada.