Les eleccions del 12-M aturen l’aprovació d'un comissionat que presidirà l'exconsellera Àngels Chacón a Figueres

Chacón s’ha de fer càrrec del grup de treball universitari i de formació

L’exconsellera Àngels Chacón.

L’exconsellera Àngels Chacón. / Europa Press

Santi Coll

Santi Coll

El ple de l’Ajuntament d’aquest dijous passat havia de debatre l’aprovació del Comissionat del Talent, la Formació Professional i Universitària de Figueres, que hauria de presidir l’exconsellera de la Generalitat Àngels Chacón. A l’hora de la veritat, el dictamen va saltar de l’ordre del dia de la sessió, a petició de l’alcalde, per evitar interferències amb la campanya electoral del 12-M.

Aquest és el tercer comissionat que ha previst engegar el govern de Jordi Masquef en aquest mandat. Fins ara ja s’han creat el de la Transformació ferroviària, presidit per l’exalcalde i economista Joan Armangué, i el de la memòria històrica, que encapçala l’historiador i professor universitari Enric Pujol.

Àngels Chacón Feixes (Igualada, 1968) és llicenciada en dret per la UB. Va ser directora general d’Indústria de la Generalitat abans de ser nomenada consellera d’Empresa i Coneixement en el govern de Quim Torra. Va ser candidata a la presidència de la Generalitat per al Partit Demòcrata a les eleccions del 2021 al Parlament de Catalunya.