La trentena Fira del Vaixell d’Ocasió d’Empuriabrava obre les portes aquest dissabte, a les dotze del migdia i es podrà visitar fins al dia 1 d’abril al Port d’Empuriabrava. Un any més, comptaran amb prop de 35 empreses relacionades amb el món nàutic amb moltes ganes de revalidar l’èxit d’anteriors edicions, essent la fira més gran que se celebra a tot l’Estat -cada any, la mitjana de vendes és d’uns dos milions d’euros. “Aquí s’aposta per la qualitat, la varietat i els preus més que interessants”, diu la concessionària Cegra, organitzadora de la fira.

El visitant pot trobar i escollir entre motos aquàtiques, pneumàtiques, motores, pesca o velers, amb eslores que van des dels 2 fins als 22 metres. Els expositors, empreses de reconegut prestigi, la majoria d’ells concessionaris nàutics, que abans de posar les embarcacions a la venda, les repassen, les pinten i les deixen en condicions òptimes de navegació. A més de les embarcacions d’ocasió, hi ha també una gran oferta en producte nou i seminou que, pel fet d’estar exposat a la Fira, es proposa a unes tarifes per sota del que costarien noves.

Totes les embarcacions es trobaran exposades per la seva visita i venda en els 25.000 metres quadrats d’exposició al port principal de la Marina d’Empuriabrava. Les de menor eslora se situaran als estands en sec i les de més de 8 metres, als pantalans del port. Com a complement de luxe, al bell mig de la fira, hi haurà instal·lada una carpa on un conegut concessionari d’automòbils de gamma alta hi exposarà les seves millor ofertes en vehicles d’ocasió de diferents marques i models.

La fira estarà oberta al públic diàriament, de 10 del matí a 7 de la tarda amb entrada gratuïta.