L'Ajuntament de Figueres ha distribuït un full informatiu bústia a bústia en domicilis del sector centre de la ciutat per convocar una reunió veïnal, per a aquest dijous, 9 de març, a les 19.30 hores, a l'Institut Ramon Muntanter.

Sense títol, amb l'escut de Figueres a la capçalera i un encapçalament en format carta: "Benvolguts veïns/es", la nota exposa: "Des de l'Ajuntament de Figueres volem conèixer la vosta opinió sobre l'estat de l'enllumenat, la recollida de residus, la neteja viària, el manteniment de carrers i voreres, parcs i jardins."

En l'escrit també s'informa que l'Ajuntament ha iniciat una sèrie de trobades amb veïns per poder tractar els temes relacionats amb els Serveis Urbans. A la convocatòria, assisteixen l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip; els polítics responsables de les àrees d'Associacions Veïnals, Serveis Urbans i Mobilitat, i també un tècnic, el director de Serveis Urbans.

El full informatiu el firma l'Ajuntament de Figueres, afegint-hi un número de telèfon de l'administració local i el correu de l'alcaldia.