Figueres

Ceres Roura obté una fórmula que elimina les males olors de les mascotes domèstiques

El fabricant empordanès ha iniciat la comercialització de dues col·leccions d'espelmes i difusors dirigides a gats i gossos

27.09.2016 | 16:12
La nova gamma d´espelmes de l´empresa figuerenca.

Roura, l'empresa pionera de la península Ibèrica en la fabricació i disseny d'espelmes amb seu a Figueres, ha iniciat la comercialització de dues col·leccions d'espelmes i difusors que neutralitzen les males olors de les mascotes. Aquest nou producte, dirigit específicament a gats i gossos, s'ha desenvolupat gràcies a l'obtenció d'una fórmula especial que conté actius que atrapen les molècules causants de les males olors i les neutralitzen.

La gamma d'articles pensats per als gossos conté perfum de cotó i la dels gats, aroma d'orquídia. Ambdues es presenten en recipients de vidre, dissenyats especialment per no tumbar-se (anti-volcada).
 
Les espelmes funcionals representen el 25% de les vendes de la societat
 
Roura ha fet una aposta ferma pel desenvolupament de productes funcionals alhora que decoratius per a la llar i equipaments diversos. Aquest estiu va treure al mercat la primera espelma amb insecticida, amb la que s'elimina tot tipus de mosquits, incloent-hi el mosquit Tigre i el que transmet el virus del Zika. Les espelmes funcionals representen el 25% de les vendes de la societat.
 
L'empresa, fundada l'any 1912, presideix actualment l'Associació Europea de Fabricants de Espelmes (Association Europe Candle Makers – AECM), entitat de la qual en forma part des de fa més de 25 anys. Amb una producció de més de 3.000 tones l'any, Roura dissenya i produeix espelmes perfumades, antimosquits, decoratives, i litúrgiques, i comercialitza alhora tot una gamma de productes d'ambientació de la llar i complements. Del total de la producció, el gran gruix (70%) es dirigeix a la gran distribució i l'hostaleria i un 30% al segment del jardí, les floristeries i botiga especialitzada del regal, la decoració i la litúrgia.

També elabora espelmes per a altres marques de renom nacionals i internacionals per a les quals desenvolupa productes corporatius personalitzats. En aquests moments exporta bona part de la seva producció sobretot a Europa (França, Anglaterra, Alemanya, Itàlia, Portugal, Grècia, Suïssa, Holanda), i també a diferents països de l'Àfrica (Marroc, Angola, Guinea Equatorial i Ghana) Israel i Líban.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema