Figueres

El testament obre el primer cicle de xerrades d'Àltima a Figueres

Les ponències, obertes al públic i gratuïtes, tindran lloc el dijous 19 de maig a les 20 hores a l'Auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figueres

13.05.2016 | 13:30

Funerària Empordanesa Àltima organitza "Preparant el futur", en el marc del primer Cicle de Xerrades Àltima que tindrà lloc a la capital de l´Alt Empordà el proper 19 de maig a les 20 hores a l´Auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figueres (C/ Monturiol, 3, primer pis).

L´acte constarà de cinc ponències impartides per experts en cada àmbit. Narcís Bardalet, exdirector de l´Institut de Medicina Legal de Girona, iniciarà el cicle amb la primera xerrada sobre "La mort i la nostra posició davant d´ella". Seguidament, s´abordaran els diferents testaments –legal, vital i digital- amb les ponències de Glòria Rey, cap de la Unitat d´Atenció al Ciutadà de la Fundació Salut Empordà, que tractarà "El testament vital i el Document de Voluntats Anticipades (DVA)", Rafael Márquez, notari de l´Il·lustre Col·legi Notarial de Catalunya, que explicarà "El testament legal", i Bruno Pérez, perit judicial informàtic forense, que analitzarà "El testament digital i l´esborrament de l´empremta digital". Tancarà el cicle de xerrades Francisco Muñoz, gerent de Funerària Empordanesa Àltima, que explicarà el servei "La meva voluntat", una opció que permet determinar anticipadament els detalls del propi funeral.

Després d´aquest primer Cicle de Xerrades, Funerària Empordanesa Àltima pretén organitzar periòdicament noves edicions amb l´objectiu d´abordar temàtiques d´interès general relatives al final de la vida, que permetin resoldre dubtes dels ciutadans i puguin ajudar-los a prendre decisions en aquest àmbit.

Funerària Empordanesa Àltima presta servei a 68 municipis altempordanesos a través del tanatori-crematori que gestiona a Figueres, situat al carrer Grècia 1 del Recinte Ferial. Àltima compta també amb presència gironina al Ripollès, on gestiona el tanatori-crematori de Ripoll.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema