L'Escala

L'Escala adjudica l'obra del front marítim del nucli antic

Els treballs començaran a finals d'octubre o principis de novembre

09.10.2015 | 16:22

El ple de l'Ajuntament de l'Escala ha aprovat aquest divendres l'adjudicació a l'empresa Xavier Alsina SA de les obres de millora del front marítim del nucli antic. S'havien presentat 23 propostes.

L'empresa adjudicatària proposa fer l'obra en tres mesos, un menys del previst inicialment. A més, rebaixa en un 35% el preu de sortida de la licitació, de manera que s'ha adjudicat per 517.880 euros. D'aquests, l'Ajuntament de l'Escala n'aportarà uns 33.000, mentre que la resta es finançaran a través de subvencions de la Generalitat (Pla de Barris del Nucli Antic) i la Diputació de Girona.

L'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, ha destacat l'interès estratègic i l'oportunitat que representa aquesta millora i la voluntat de seguir de prop l'obra per tal que les afectacions sobre els veïns i establiments de la zona siguin les mínimes possibles. S'ha enviat una carta als usuaris de l'entorn de la Platja explicant-los que entre finals d'octubre i principis de novembre s'iniciaran els treballs i que en les properes setmanes s'habilitarà un espai a la pàgina web municipal en què s'hi podran trobar tant la informació del projecte com les afectacions previstes setmana a setmana. En aquest sentit, fins l'adjudicació de l'obra i l'entrega de la planificació per part de l'adjudicatari, definir aquests aspectes no era possible.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema