Nomenament

Marta Felip, patrona de la Fundació Balmes de la UVic

Aquesta incorporació obre una via per implementar a la ciutat noves ofertes formatives, per exemple, en cicles formatius de grau superior

09.07.2015 | 13:24
Marta Felip

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha estat nomenada patrona de la Fundació Universitària Balmes de la Universitat de Vic. Aquesta incorporació obre una via per implementar a la ciutat noves ofertes formatives, per exemple, en cicles formatius de grau superior (CFGS). Entre les propostes destaca el CFGS en Animació d'Activitats Físiques i Esportives, el de Comerç Internacional o el de Guia, Informació i Assistència Turística.

A partir d'aquesta incorporació, l'Ajuntament de Figueres signarà un conveni amb la Fundació Universitària Balmes i s'anirà concretant quines d'aquestes propostes responen millor a les necessitats formatives del jovent figuerenc. Un dels objectius estratègics que s'ha marcat la política educativa del govern municipal és ampliar les possibilitats perquè els joves puguin formar-se a prop de casa, sense la necessitat d'haver-se de desplaçar a altres ciutats per realitzar els estudis, com seria el cas dels cicles formatius superiors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema