A final d´aquest mes de juny, està previst que donin per acabades les obres de la nova Rambla Ginjolers de Roses, tot i que el mobiliari urbà encara trigarà un parell de setmanes més. Es completarà, d´aquesta manera, el cobriment de la riera Ginjolers fins al passeig marítim.

L´alcaldessa, Montse Mindan, puntualitza, però, que hi haurà un tram, que va des de la Rambla fins al teatre (carrer Tarragona), que no es farà ara, sinó passat l´estiu, per no interferir en la temporada turística. "Quan vam obrir el subsòl, es va trobar un cablejat que va retardar les obres", remarca Mindan, segons la qual Roses recuperarà un espai públic urbà important.

"La mainada i els pares que hi viuen estan encantats", manifesta. L´objectiu de la urbanització de la nova rambla també era dinamitzar el comerç, que sigui un pol d´atracció comercial. "Vista la predisposició que hi ha d´empreses per llogar locals comercials, crec que Roses ho pot aconse- guir", afirma Mindan, constatant un interès de marques comercials, la qual cosa li fa dir que "això seria un revulsiu per a la dinamització comercial".

"Molta gent gran del poble deia que el cobriment de la riera no es faria mai de la vida i, ara, veure-ho completament urbanitzat fa que es tanqui un període important de la història de Roses", diu Mindan.