L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres i la Xarxa d'Emprenedores Competents (XEC) posen en marxa un cicle de conferències que porta per nom 'Esmorzars Empresarials Empordà' i que se celebrarà cada primer dijous de mes. La dissenyadora figuerenca Cèlia Vela inaugurarà les sessions el proper dijous 6 de novembre.

Els Esmorzars Empresarials Empordà neixen amb l'objectiu de convertir-se en un punt de trobada on compartir experiències, debatre i generar sinergies entre els emprenedors de la comarca. Les jornades se celebraran de les 08:30 a les 10:00 hores i la seva ubicació es preveu que pugui anar variant segons el nombre d'inscrits.

Cèlia Vela obrirà el cicle amb una sessió sobre la importància de la creativitat en la competitivitat que, en aquest cas, es durà a terme a la seu de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figures que està situada a l'Avinguda Maria Àngels Anglada número 15 de Figueres.

Ponència i debat posterior

Els Esmorzars Empresarials s'inicien amb la conferència el ponent convidat per, posteriorment, passar a un torn de obert de paraula entre tots els assistents per tal de debatre sobre la temàtica que s'hagi posat a sobre la taula o qualsevol altra que se'n derivi.