L´alcalde de Figueres, Santi Vila, i el president de la Communauté d´Aglomeration Perpignan-Mediterranée, Jean-Paul Alduy s´han reunit aquest divendres

Figueres i Perpinyà treballaran en els propers mesos en la redacció d´un pla estratègic amb l´objectiu de potenciar l´arribada del TAV i les seves potencialitats a les àrees urbanes de les dues ciutats. Aquest és un dels compromisos als que han arribat Vila i Alduy en una trobada celebrada, aquest divendres, a l´Ajuntament de Figueres.

L´alcalde de Figueres i el president de la Perpignan-Mediterranée han coincidit també en què les dues àrees urbanes forment part d´un mateix espai i que s´han de potenciar les actuacions transfrontereres. Amb aquesta voluntat, Vila i Alduy han acordat un nou àmbit de col?laboració: buscar complicitats acadèmiques en estudis musicals, les quals han de permetre crear una antena del conservatori de música de Perpinyà a Figueres.

En la reunió també hi han assistit, entre d´altres, la primera tinent d´alcalde figuerenca, Marta Felip, i el responsable de política transfronterera i afers catalans de l´Ajuntament de Perpinyà, Jaume Roure.