Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a Valls el suposat autor de l'homicidi imprudent d'un home que va morir després de ser agredit a Salou el passat 31 de juliol.

Segons va informar la policia catalana, els agents també van detenir ahir, en aquest cas com encobridor, a un dels acompanyants del suposat agressor durant la pallissa mortal de la qual va ser objecte la víctima, un home senegalès de 33 anys d'edat.

Els dos detinguts, de 23 i 34 anys, són de nacionalitat espanyola i no tenien antecedents, la qual cosa que ha dificultat la investigació policial. Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació, en la que no es descarten noves detencions, mentre que el cas es manté sota el secret del sumari. El crim es va produir sobre les 08:30 hores del passat 31 de juliol, després d'una baralla en l'epicentre de l'oci nocturn del municipi de Salou. La víctima és Moudrou M.N., de 33 anys, que va morir després de rebre un fort cop de puny al carrer.

Les imatges gravades per les càmeres de vigilància de la zona van mostrar als investigadors com quatre individus van abordar a la víctima al carrer. Dos d'ells van participar activament en l'agressió que va rebre el ciutadà senegalès i els altres dos van mantenir una actitud més passiva, encara que no van intentar detenir els cops, segons fonts municipals.

El cas està sota secret d'actuacions i totes les línies d'investigació estan obertes, des d'un delicte d'odi a una venjança, van assenyalar els Mossos d'Esquadra.