El cadàver del nadó que va ser trobat dimecres a la nit en un contenidor de Santa Coloma de Gramenet havia mort feia unes 4 hores, segons ha certificat el metge forense, i era un nounat perquè encara portava el cordó umbilical, van confirmar veïns que van presenciar el succés.

Els Mossos d'Esquadra van estar investigant els voltants del carrer Sant Joaquim de Santa Coloma de Gramenet, preguntant als veïns si coneixen alguna dona que estigués embarassada, mentre analitzaven les restes trobades a l'interior del contenidor, que estava situat davant del número 132 del carrer esmentat.

La policia catalana va rebre cap a les vuit del vespre de dimecres l'avís d'un veí que havien trobat el cadàver del nadó al contenidor, però va ser un immigrant subsaharià qui, rebuscant entre les escombraries, es va adonar de la presència del nen.

Segons va explicar a Efe Antonia Rodríguez, veïna del carrer, l'immigrant va entrar al forn on treballa el seu gendre per avisar que havia vist el nen i llavors van acudir a auxiliar-lo.