El coordinador general de CDC, Josep Rull, va confirmar ahir que l'imputat Andreu Viloca, que va sortir de presó després que el partit li pagués la fiança, s'ha incorporat a la seva activitat ordinària com a tresorer de la formació nacionalista.

En la roda de premsa posterior a la reunió del comitè executiu de Convergència, el coordinador general del partit va defensar "l'honorabilitat i l'honestedat" de Viloca.

El coordinador general de CDC va explicar que Viloca s'ha "incorporat a la seva activitat ordinària com a tresorer del partit", encara que a un "ritme diferent" atès que ha passat "un tràngol, dur i contundent".

Viloca va abandonar el passat 11 de novembre la presó de Quatre Camins, a la Roca del Vallès -Vallès Oriental-, després que CDC diposités al jutjat un xec amb els 250.000 euros de fiança.

El tresorer convergent està acusat dels delictes de prevaricació, suborn, finançament il·legal de partits polítics, alteració de concursos públics, falsedat i blanqueig de capitals, en el marc de la investigació judicial del cas del 3%.