Els Mossos d'Esquadra segueixen buscant un home que ahir al matí va segrestar el seu fill de tan sols hores de vida a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona on estava ingressat l'infant tot just després de néixer.

Segons han informat fonts policials, l'home va entrar poc abans de les set del matí al centre sanitari i se'n va emportar el seu fill, que havia nascut amb prou feines unes hores abans.

Després de rebre la denúncia de la sostracció, els Mossos d'Esquadra van activar un dispositiu de recerca amb la finalitat de localitzar i detenir el pare del menor, que va ser identificat immediatament gràcies a les dades aportades per la mare del nounat.

La mare del nadó segrestat ja no mantenia una relació sentimental amb el pare del nadó, el qual en assabentar-se del naixement del seu fill es va presentar a l'hospital de Barcelona i va optar per emportar-se el nadó en contra de la voluntat de la seva exparella.

Els agents estan intensificant les seves indagacions per localitzar el pare del nounat, sobretot davant el temor que la salut del nadó corri riscos, donades les atencions que necessita per les seves poques hores de vida.