L'home ferit dimarts a Barcelona en ser tirotejat per un desconegut davant un hotel pròxim a la Rambla és un holandès de 26 anys, que portava documentació amb una identitat falsa a nom d'un ciutadà belga, i tenia una ordre europea de recerca i captura, pel que ha quedat arrestat.

Segons la Policia, després de comprovar la identitat real del ferit, que es troba ingressat amb custòdia policial a l'Hospital Clínic, i conèixer l'ordre de recerca, el ciutadà holandès ha quedat en situació de detingut a l'espera que es recuperi de la ferida de bala i passi a disposició judicial.

En el mateix succés va quedar ferit un ciutadà britànic que va patir diversos talls de vidre en trencar una porta de vidre en la seva fugida del pistoler. Aquest ferit, que ja ha estat donat d'alta, va declarar dimecres com a testimoni del succés i està en llibertat sense càrrecs.

Els Mossos continuen buscant l'autor dels trets, un home de cabell fosc i jove que va fugir del lloc després de prémer dues vegades el gallet i ferir únicament l'holandès, en el que la policia creu que es tracta d'una venjança.