Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el passat 10 de juliol un home, de 38 anys, de nacionalitat hondurenya i amb domicili a Salt, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van succeir el passat dia 15 de juny quan els mossos van rebre l'avís que en un establiment de la població de Bescanó s'havia produït un robatori amb violència. Un home va entrar a la botiga i amb un ganivet de grans dimensions va intimidar la responsable de l'establiment per robar la recaptació.

Arran del fets, agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Girona van iniciar les gestions pertinents per poder esbrinar l'autoria dels fets.

Els agents van comprovar que el modus operandi utilitzat per cometre l'atracament era idèntic al que havia fet servir pocs dies abans, concretament el dia 1 de juliol, per un lladre detingut per la Policia Local de Salt com a presumpte autor d'un altre robatori amb violència i intimidació en una gasolinera del municipi.

Els agents el van localitzar i detenir el dia 10 de juliol a Girona, com a presumpte autor del robatori amb violència i intimidació a l'establiment.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 11 de juliol a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.