11 de maig de 2017
11.05.2017
Perill a les xarxes socials

Detecten dos nous casos del joc que incita al suïcidi Balena Blava a Girona

També se n´han trobat tres en un institut de Santa Coloma de Gramenet

11.05.2017 | 22:32

S´han detectat dos nous casos de menors d'edat que participaven en el joc anomenat Balena Blava, que incita les víctimes a superar diversos reptes fins arribar al suïcidi, en aquest cas a Girona, segons ha informat TV3. Aquests dos nous casos se sumen als tres que ja s´havien detectat en un institut de Santa Coloma de Gramenet. A Santa Coloma, els alumnes, dos nois i una noia de 2n d'ESO, estan rebent atenció psicològica especialitzada.

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha demanat aquest dijous "no abaixar la guàrdia" davant el joc, que capta els joves a través de les xarxes socials. Jané ha fet una crida a denunciar qualsevol indici vers aquest joc. "Qualsevol grup que detecti que aquest contingut s'està enviant, que faci una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra o a l'Oficina de Relacions amb la Comunitat", ha subratllat.

Fonts de la Generalitat han informat que els casos s'estan tractant de manera global i coordinada des de les conselleries d'Interior, Salut i Ensenyament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook