La Guàrdia Civil ha detingut cinc persones en un operatiu contra el tràfic de drogues a Girona, Figueres i Vilafant. Els agents han fet fins a cinc escorcolls en domicilis, tres dels quals a Girona. L'operació, relacionada amb el tràfic de marihuana i cocaïna, es manté oberta i no descarten més detencions. La investigació té el seu origen, segons fonts properes al cas, en la detenció aquest cap de setmana a Girona d'una parella de Figueres que havia amagat cocaïna entre bolquers i a la cadireta infantil del cotxe. La Policia Municipal va aturar en vehicle un control de seguretat en una rotonda propera al peatge de l'autopista AP-7.

La Guàrdia Civil està realitzant des de primera hora del matí d'aquest dijous un operatiu contra el tràfic de drogues a Girona, Figueres i Vilafant.

Fins al moment, la policia ha detingut cinc persones relacionades amb el negoci de la marihuana i la cocaïna però no descarten que se'n puguin produir més.

{C}{C}{C}{C}

Cinc detinguts en un operatiu contra el tràfic de drogues a Girona, Figueres i Vilafant

Cinc detinguts en un operatiu contra el tràfic de drogues a Girona, Figueres i Vilafant

Els escorcolls s'han centrat a les tres poblacions. A Girona, s'hi han fet tres registres i a Vilafant, un. En el cas de Figueres, diversos agents uniformats i de paisà han entrat i escorcollat durant diverses hores un domicili de l'edifici Freixa 56 del carrer Pujades.

De moment, no ha transcendit el material comissat però fonts properes al cas han explicat que l'operatiu té el seu origen en la detenció aquest cap de setmana d'una parella de Figueres. Els detinguts portaven amagats 100 grams de cocaïna entre bolquers i una cadireta infantil del cotxe.

L'actuació la va fer la Policia Municipal de Girona, que va aturar el vehicle en el qual viatjaven en un control de seguretat viària a una rotonda propera al peatge de l'autopista AP-7.

L'agent encarregat d'aturar els cotxes va veure com el conductor i la dona que anava a la part de darrere del vehicle amagaven alguna cosa. Per això, va aturar el vehicle en el qual també viatjava el fill de la parella.

Durant l'escorcoll, van trobar els dos paquets de droga i, també, 3.045 euros en efectiu. Els sospitosos van acabar detinguts com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública.

Text