11 de novembre de 2011
11.11.2011
Roses

Detinguda una veïna de Roses per simular el seu propi segrest

La dona va admetre que va fer la falsa denuncia sota es efectes de les drogues i l'alcohol

11.11.2011 | 11:52

Els Mossos d'Esquadra han detingut una fona de 45 anys, Jamila B., veïna de Roses i natural de Tunísia, per simular el seu propi segrest. La dona va fer fins a tres trucades a la policia catalana entre les cinc i les sis de la matinada alertant que havia estat segrestada a la zona de Garriguella (Alt Empordà). Finalment, i després que els Mossos muntessin un ampli dispositiu policial que no va trobar la dona i de corroborar que la detenció il·legal mai no havia existit, la dona va admetre que s'havia inventat els fets i que es trobava sota els efectes de l'alcohol i les drogues en el moment de denunciar el seu suposat segrest.

A les 5:22 hores del passat 7 de novembre, el 112 va rebre la trucada d'una dona explicant que tres homes la tenien retinguda i s'havia pogut escapolir per demanar ajuda. Segons la dona, es trobava tancada en una espècie de gàbia i alertava que la seva vida corria perill. També va afegir que no podia indicar el lloc on es trobava tot i que era per la zona de Garriguella (Alt Empordà). La trucada es va tallar bruscament i va ser impossible tornar a contactar amb la denunciant.

Poc després, a les 5:37 hores, el servei d'emergències rebia una segona trucada de la mateixa persona que demanava ajuda urgent. Afirmava que estava en un restaurant tancat i la comunicació es va interrompre amb un crit de la presumpta víctima.

Nou minuts més tard, el servei d'emergències del 112 va rebre una tercera trucada de la denunciant on donava el nom d'un carrer i afegia que era el lloc on vivia el seu marit. De forma immediata, es van enviar diverses patrulles dels mossos a la zona de Garriguella, Garrigàs i Pontós però no es va poder localitzar a la presumpta víctima. Paral·lelament i amb les dades que la dona havia facilitat es van fer gestions al municipi de Roses, d'on va explicar que era veïna, per localitzar el seu immoble, però tampoc la van trobar.

Després de corroborar que la detenció il·legal no havia existit mai es va i localitzar i detenir a Roses Jamila B. per haver-ho simulat tot. La detinguda va reconèixer que s'havia inventat els fets perquè es trobava sota els efectes de l'alcohol i les drogues.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema