Silvia, la catequista de Castro Urdiales assassinada presumptament pels seus dos fills adoptius russos

La dona hauria estat apunyalada a l'interior del seu cotxe i, després, va ser emmordassada i li van col·locar una bossa al cap

Agents de la Guàrdia Civil, a Castro Urdiales.

Agents de la Guàrdia Civil, a Castro Urdiales. / AGÈNCIA ATLAS

David López Frias

Una dona resident a Castro Urdiales, a Cantàbria, va ser trobada morta per la Guàrdia Civil, amb signes de violència, la nit del 7 de febrer. El cadàver es trobava dins del seu propi cotxe, que estava estacionat en el seu garatge. 

Segons ha pogut saber El Periódico de España, es tracta de Silvia L.G., una catequista local de 48 anys que impartia catequesis al municipi i tenia dos nens russos adoptats. Tots dos, de 16 i 13 anys respectivament, han estat detinguts com a presumptes autors del crim.

La dona hauria estat apunyalada per l'esquena quan es trobava en el lloc del conductor. Això va provocar que el cotxe xoqués contra el mur del garatge. Després d'això, el seu cos va ser traslladat al seient de darrere i se'l va emmordassar. Després li van col·locar una bossa al cap.

El marit de la víctima es trobava en aquell moment treballant a Bilbao. Els dos menors van fugir del lloc dels fets després del crim. Fonts locals apunten que els nois van parlar amb la seva àvia després del succés i li van dir que estaven segrestats.

Els dos nois van ser trobats amagats en un parc del mateix municipi entorn de les dues de la matinada per la Guàrdia Civil. Els nois, de caràcter poc sociable, encara no haurien confessat el crim. El menor és inimputable per la seva edat. El gran és, segons fonts pròximes a la recerca, el principal sospitós d'aquest crim.