Troben el cos d'Álvaro Prieto atrapat entre dos vagons d'un tren

El Córdoba CF confirma a les xarxes socials que el cos correspon amb el del jove de 18 anys desaparegut dijous passat

Troben el cos d'Álvaro Prieto atrapat entre dos vagons d'un tren

Pi Estudio

EP

La Policia Nacional ha confirmat l'aparició d'un cadàverpendent d'identificació, entre dos vagons a la zona en la qual es busca al jove cordovès Álvaro Prieto, desaparegut des del passat 12 d'octubre quan no va aconseguir agafar el tren a l'estació de Santa Justa amb destinació a Còrdova capital després de passar el dia anterior a Sevilla amb uns amics.

Fonts oficials de la Policia Nacional han confirmat l'aparició del cos sense vida després que un càmera de televisió hagi gravat un cos entre dos vagons. Les imatges s'han emès, de fet, a Televisió Espanyola .

Ni la Subdelegació del Govern espanyol, ni la Policia Nacional han confirmat que el cos sigui el del jove cordovès, tot i que sí ho ha fet el Còrdova CF a les seves xarxes socials. Amics del jove ja havien advertit que la roba coincidia amb la que portava posada el jove en el moment en el qual se li va perdre la pista.

Aquest mateix dilluns, la Policia Nacional confirmava la represa de la recerca d'Álvaro Prieto s les vies del tren a l'entorn de l'estació sevillana després d'una primera batuda que acabava sense novetats aquest dilluns. En aquesta primera intervenció, han participat efectius de la Unitat Militar d'Emergències (UME); entre aquests efectius, tres gossos de la unitat canina de cerca.

Fonts pròximes a la recerca confirmaven que s'ha decretat el secret de sumari pel jutjat d'Instrucció que porta el cas. Fonts policials han manifestat que mantenen obertes "diverses línies d'investigació que s'estan treballant de manera paral·lela i simultània".

La família del jove cordovès, del qual no es tenen notícies des del passat 12 d'octubre quan Álvaro Prieto va perdre el tren de tornada a la seva casa a Còrdova després de passar la nit del dimecres a Sevilla capital amb uns amics, ha agraït el treball de la Policia. Una portaveu de la família ha assegurat que les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat "no estan escatimant" ni en mitjans ni en esforços.

Per part seva, el conseller de Presidència, Interior, Diàleg Social i Simplificació administrativa, Antonio Sanz, ha traslladat el "suport" del Govern andalús a la família del jove desaparegut, una desaparició que té "consternats i preocupats a tots els andalusos", ha sostingut Sanz en declaracions als mitjans. Així mateix, ha ressaltat que l'Executiu andalús està "secundant des de tots els punts de vista a la família" i ha confiat que el treball policial "doni els seus fruits".