Un ferit greu per apunyalament després d'una baralla entre dos homes a Figueres

La discussió ha començat al carrer Sud, ha continuat en un bar del carrer Migdia, on l'agressor ha entrat a buscar un ganivet, i ha acabat al carrer Méndez Núnez

L'escenari de la batalla d'aquest vespre.

L'escenari de la batalla d'aquest vespre. / DDG

Eva Batlle

Una baralla entre dos homes ha acabat amb un d'apunyalat aquest diumenge al vespre a FigueresL'incident s'ha produït poc després de les vuit i ha començat al carrer Sud, posteriorment l’agressor hauria entrat en un bar del carrer Migdia per agafar un ganivet, i finalment l'ha apunyalant al carrer Méndez Núñez. Els dos homes s'haurien enfrontat per causes que es desconeixen i un d'ells ha agredit l'altre amb una arma blanca. Testimonis han alertat els efectius d'emergències i la policia ha localitzat el ferit estès a terra ensangonat. L'han carregat amb el SEM a un ambulància ferit greu que l'ha evacuat a l'hospital comarcal de Figueres on ha ingresat. La víctima ha resultat agredida a la zona de l'abdomen.

Quant a l'autor de la ganivetada aquest ha fugit del lloc dels fets abans que arribessin els efectius d'emergències. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres han inciat la recerca però per ara no han transcendit que hi hagi arrestat. Els Mossos tenen oberta una investigació per aclarir el motiu de l'enfrontament i localitzar l'agressor.

Veïns de la zona apunten que en aquesta àrea pròxima a l'estació d'autobusos els últims dies hi ha hagut d'altres baralles i incidents en diversos. Des de l'ajuntament apunten que hi ha previst dispositius policials d’inspecció a alguns establiments de la zona que consideren "conflictius".