Un dispositiu policial en un restaurant i un prostíbul d'Empuriabrava acaba amb dos arrestats i el comís de dosis de droga i armes prohibides

La Policia Local de Castelló, els Mossos i la Policia Nacional van actuar en aquests establiments en el marc d'un dipositiu de prevenció en entorn d'oci nocturn

Un dels arrestats és per tràfic de drogues i l'altre, per estrangeria

Un moment del dispositiu policial d'Empuriabrava

Un moment del dispositiu policial d'Empuriabrava / MOSSOS

Eva Batlle

Un dispositiu policial en un bar-restaurant i un prostíbul d'Empuriabrava ha acabat amb dos arrestats i el comís de dosis de droga i armes prohibides.

S'ha realitzat durant la nit de divendres i la matinada de dissabte. Hi han participat una cinquantena d'efectius de la Policia Local de Castelló d’Empúries, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional. Hi han participat membres de diverses unitats d'aquests cossos policials com per exemple, la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA), de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Unitat Canina dels Mossos i agents d’estrangeria del Cos Nacional de Policia.

Aquest dispositiu ha consistit en l'entrada simultània en els dos locals ubicats a Empuriabrava i ha finalitzat amb la identificació de nombroes persones.

Les armes prohibides intervingudes

Les armes prohibides intervingudes / MOSSOS

Drogues i expulsió

Així com la detenció de dues elles, una d'elles per presumpte tràfic de drogues i l'altra, per estrangeria. Aquest segons la Policia Local, tenia dues citacions per ser expulsat d'Espanya. Aquesta actuació està emmarcada en la prevenció a entorns d'oci nocturn.

A banda s'han detectat diverses infraccions administratives dels locals inspeccionats, actes per infracció a la Llei Orgànica de Protecció de la Seguretat Ciutadana en matèria de tinença d’armes prohibides i tinença de substàncies estupefaents. De fet, la policia ha confiscat dosis de cocaïna, marihuana, haixix i diverses defenses i armes blanques. Entre aquestes hi ha defenses, defenses elèctriques, una navalla, entre altres. També han intervingut una caixa forta que no van poder obrir perquè segons els Mossos, els propietaris no han col·laborat per obrir-la.

La Policia Local destaca que aquests dispositius s’executen amb l’objectiu de prevenir i neutralitzar activitats delictives i incíviques, reforçar la seguretat al municipi i potenciar la coordinació i col·laboració entre els diferents cossos de seguretat.