Cinc joves alemanys violen en grup una noia en un hotel de Mallorca

La víctima és una jove de 20 anys

Agents de la Policia Nacional patrullant per Palma de Mallorca.

Agents de la Policia Nacional patrullant per Palma de Mallorca. / DDM

Lorenzo Marina

La Policia Nacional ha detingut cinc joves alemanys per, presumptament, participar en una agressió sexual múltiple a una jove compatriota a Palma de Mallorca. Pel que sembla la víctima havia conegut un jove de 20 anys, de la seva mateixa edat. Després d'anar plegats a la platja hauria accedit a acompanyar-lo a l'habitació de l'hotel. No obstant això, en trobar allà a quatre joves més, ella hauria tractat de marxar. En aquell moment, suposadament, l'haurien forçat entre els cinc.

Els fets van ocórrer sobre les 3.50 hores del passat dijous. a Palma de Mallorca. Una jove alemanya de 20 anys va conèixer un altre noi germànic de la seva mateixa edat i, després de beure alguna cosa, van anar a la platja. Després ella va accedir a acompanyar-lo a l'habitació del seu hotel. Una vegada allà, la noia va intentar marxar després de trobar-se a quatre nois més i entre, els cinc, presumptament, l'haurien violat.

Després de denunciar els fets en el mateix establiment hoteler, diversos cotxes patrulles de la Policia Nacional es van personar a l'hotel i van detenir als cinc per una presumpta agressió sexual. Agents de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de la Policia Nacional investiguen els fets.